piątek, 3 lutego 2017

FOOD BOOK #7

Woda z cytryną, a więc kolejny foodbook. Tym razem prosto z Nowej Zelandii :)

Śniadanie - jajka na miękko i tosty z kiełkami.

Przekąska - świeże mango!

Około południa - zielony sok z jarmużu, szpinaku, pietruszki, mango i ananasa.

Był pyszny!

Czas na obiad.

Tu całkowite lenistwo - obiad z dnia poprzedniego, czyli hummus i zupa pomidorowa.

A na kolację lekka sałatka z quinoa, awokado, pomidorem, sałatą i kiełkami.
Na food book-a w wersji filmowej zapraszam na YouTube :)

11 komentarzy:

  1. lubięęę, inspirujecie mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zachwycacie pod każdym względem

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie! ;-) Tosty z kiełkami i jajkami na miękko uwielbiam ;-)

    Pozdrowienia!
    www.zwawyleniwiec.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Przepiękne fotografie. Jak zwykle świetne inspiracje jedzonkowe :*

    www.themomentsbyela.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. Aniu, czy ta książka kucharska jest godna uwagi ?

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam Was 😘

    OdpowiedzUsuń
  7. Proszę napisać, jak robi Pani humus. Wygląda tak apetycznie. Będę wdzięczna . Pozdrawiam, Iwona.

    OdpowiedzUsuń
  8. Czy Julek też nie je mięsa, podobnie jak wy?
    (tak wnioskuje z postów o jedzeniu :))

    OdpowiedzUsuń
  9. Znam Deliciously Ella blog, a ksiazke mam oku od jakiegos czasu, czy faktycznie godna uwagi?

    OdpowiedzUsuń